InstaGames Ede
- Step Into The Game
lasergamen ede, lasergames ede, lasergames gelderland

Goedkoop lasergamen in Ede, Gelderland doe je bij Instagames. Geniet van de nieuwste en meest moderne uitrusting op het gebied van lasergamen, tegen een betaalbare prijs. Nergens in Gelderland kunt u op dit niveau zo voordelig indoor lasergamen Ede als bij InstaGames in Ede, Gelderland. Onze lasergame hal is groter dan anderen in de buurt, uitgerust met power ups, rookmachine en selfiepod waar je op kan schieten voor leuke foto's ter herinnering, en eindeloos veel glow in the dark versieringen.
 

Reserveren

Lasergamen is een avontuurlijk schietspel in teamverband. Het verpletteren van de vijand om voor de winst te gaan. Lasergamen staat garant voor plezier voor alle doelgroepen. Als u in Ede wilt lasergamen kunt u ons vinden in het gezellige centrum. Ook vanuit de omgeving zijn wij makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. 

De oude Intersphere Lasergame pakken zijn na 25 jaar vervangen voor de aller modernste uitrusting van Lasermaxx. Lasergamen bij InstaGames doe je natuurlijk in een Arena en onze Lasergame Arena in Ede maakt het avontuur nog leuker met  een  'GLOW IN THE DARK'  game thema. Groep tegen groep of ieder voor zich, en ook aanwezig zijn leuke targets in de arena om 'power ups' te verkrijgen. Lasergamen was nog nooit zo leuk en bijzonder als bij InstaGames in Ede.

Lasergamen is door de tijd heen een van de leukste activiteiten voor Kinderfeestjes, Vrijgezellenfeesten, studenten, een bedrijfsuitje of een avondje uit met het hele gezin. Ons personeel zal er alles aan doen om uw verblijf tot een succes te maken. Neem contact met ons op bij vragen of speciale wensen, of reserveer direct een van onze lasergame arrangementen gemakkelijk online.

Jong en oud vermaken zich uitstekend met deze sportieve activiteit waar elk punt, schot en misser uitgebreid op jouw game sheet wordt uitgedraaid. We hebben speciale arrangementen beschikbaar voor kinderfeestjes of een 'ladies night out'. Lasergamen is zeer geschikt voor kinderfeestjes- en partijen in Ede en zal feestelijk worden afgesloten met limonade en snacks. Volwassenen zoals een studentengroep of vriendinnengroep voor een girls night uit kunnen ook kiezen voor een selectie aan speciaal biertjes of wijnen bij onze Lasergame arrangementen in Ede. 

LASERGAMES 1 RONDE 

- 14 minuten

- vanaf 8 jaar

- vanaf 4 personen

- modernste hi-tech lasergame pakken

€ 8,95 LASERGAMES 2 RONDES

- 2 x 14 minuten

- vanaf 8 jaar

- vanaf 2 personen

- modernste hi-tech lasergame pakken

€ 16,00

RESERVERENIMPRESSIE
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram